Cody Cecin ja Philip Brobergin jättäessä joukkuetta aiemmin, Edmonton Oilers etsii aktiivisesti kokenutta oikeakätistä puolustajaa. Raporttien mukaan Oilers on keskittänyt huomionsa useisiin mahdollisiin kohteisiin, kuten Justin Schultziin, Tyson Barryyn ja Kevin Shattenkirkiin.

Tänä sunnuntaina Oilers vaihtoi veteraanipuolustajan Cody Cecin San Jose Sharksiin valmistautuen ilmeisesti St. Louis Bluesin kahden vuoden tarjoukseen 23-vuotiaasta Brobergista. Oilers kuitenkin antoi Brobergin ja Dylan Hollowayn lähteä St. Louisista, mikä vapautti joukkueelle palkkatilaa, mutta jätti myös vapaan paikan puolustuslinjan paikasta.

Tyson Barry pelasi Oilersissa kaudesta 2020-21 kaudelle 2022-23, ja hän on aina ollut aloittelija pukeutuessaan Oilers pelipaidat. Ja hänen kolme kauttaan Edmontonissa olivat erittäin silmiinpistäviä, tehden 25 maalia, tuottaen 132 pistettä ja pelaten keskimäärin 19 minuuttia ja 44 sekuntia 190 pelissä. Kuitenkin, koska Evan Bouchard otti hänen asemansa Oilersin aloittajana, on edelleen kyseenalaista, pystyykö Barry palauttamaan edellisen muotonsa.

Justin Schultz liittyi Oilersiin NCAA:n parhaana vapaana agenttina vuonna 2012. Edmontonissa hänen neljän kautensa aikana hän ei kyennyt täysin toteuttamaan potentiaaliaan potentiaalisena hyökkäävänä puolustajana. Hänen paras kautensa oli 11 maalia ja 33 pistettä Oilersissa. Vaihdettuaan Pittsburgh Penguinsiin Schultz löysi muotonsa joukkueen kolmannessa puolustusparissa ja aloitusvoimayksikössä ja auttoi joukkuetta voittamaan vuoden 2016 Stanley Cupin. Vaikka hänen suorituksensa ei myöhemmin saavuttanut huippunsa tasoa, hän suoriutui silti hyvin urallaan Pittsburghissa, Washingtonissa ja Seattlessa.

Kevin Shattenkirkillä on laaja NHL-kokemus ja hän voitti Stanley Cupin Tampa Bay Lightningissa vuonna 2020. Hänen uransa on pelannut useissa joukkueissa, kuten Colorado Avalanchen, Washington Capitalsin, New Jersey Falconsin, Anaheim Ducksin ja Boston Bruinsin. Vuonna 2016 hän hylkäsi Oilersin vaihdon, joten jää nähtäväksi, onko hän halukas liittymään Oilersiin lasten NHL pelipaidat.

Oilers pääsi Stanley Cupin finaaliin tällä kaudella ja taisteli lujasti Florida Panthersia vastaan ​​häviten lopulta 2-1 seitsemännessä pelissä. Brobergilla ja Cecillä oli tärkeä rooli pudotuspelien toisella puoliskolla, erityisesti Cecin puolustusyhteistyössä Darnell Newserin kanssa.

Kaiken kaikkiaan Oilers kohtaa haasteen rakentaa uudelleen puolustuskokoonpanonsa. Sopivan oikeakätisen puolustajan löytäminen on heidän tärkeä tehtävänsä seuraavilla kaupankäyntimarkkinoilla täyttääkseen nykyisen avoimen paikan ja vahvistaakseen joukkueen vahvuutta entisestään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *