Dallas Stars ilmoitti virallisesti laitahyökkääjä Emil Hemingin hankkimisesta, joka valittiin vuoden 2024 NHL:n draftin ensimmäisellä kierroksella. Tämä kolmivuotinen lähtötason sopimus astuu voimaan kaudesta 2024-25. Vaikka Stars ei ole vielä tehnyt selväksi, missä joukkueessa Heming pelaa ensi kaudella, hänen tulevaa kehitystään kannattaa odottaa.

Emil Heming on juuri päättänyt ensimmäisen ammattilaiskautensa Suomen Liiga-liigan TPS-joukkueessa tehden 40 pelissä 7 maalia ja 11 pistettä. Lisäksi hän teki TPS U20 -joukkueessa 13 ottelussa 11 maalia ja lähetti 7 syöttöä. Hänen vahva hyökkäyskykynsä on vaikea olla kiinnittämättä Dallas Starsin huomiota. Hemingiä pidetään yhtenä lupaavimmista hyökkääjistä vuoden 2024 NHL-draftissa, erityisesti hänen ammuntataitojaan.

Kansainvälisissä kilpailuissa Emil Heming menestyi hyvin. Viime vuonna hän pukeutui Suomi ishockey Pelipaita U18-maajoukkueen, pelasi 9 ottelua, teki 7 maalia ja teki 11 pistettä. Lisäksi hän pelasi Suomen U20-maajoukkueessa 8 ottelua tehden 2 maalia ja 8 pistettä. Nämä tiedot ovat paras todiste hänen lahjakkuudestaan ​​ja osoittavat myös hänen vakaan suorituksensa tärkeissä peleissä.

Heming saattaa liittyä Starsin AHL-tytäryhtiöön Teksasissa kauden lopussa. Dallas Starsilla on tällä hetkellä syvä hyökkääjäkokoonpano, mutta jotkut ydinpelaajat, kuten Jamie Benn, Tyler Seguin, Matt Dushan ja Yevgeni Dadonov, ovat jo 30-vuotiaita ja kokoonpano ikääntyy vähitellen. Hemingin liittyminen on ajankohtaista, ja hänen tulonsa on tuonut uutta elinvoimaa ja toivoa joukkueeseen.

Stars toivoo myös saavansa vähitellen aikaan kokoonpanon uudistamisen Hemingin kasvun kautta. Hän saattaa kuitenkin jatkaa kokemuksen keräämistä Suomessa lyhyellä aikavälillä, mutta lähitulevaisuudessa hänen odotetaan loistavan NHL-areenalla, pukeutuvan todella vihreään Dallas Stars Pelipaita ja panostavan enemmän joukkueeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *